EXPO          CONCEPTS & PROTOTYPES          SCENARIOS          INSIGHTS         THE TEAM

ZEEËN VAN TIJD BY ZEEMAN

︎︎︎ROSA MILLY MUGABE / WELLNESS
Gemiddeld maak je zo’n 35000 beslissingen per dag , deze grote hoeveelheid aan keuzes plus de alledaagse chaos en prikkels  leidt tot een onrustig gevoel waardoor je niet optimaal kan presteren. Je moet de beste versie van jezelf kunnen zijn op elk moment, daarbij valt geen tijd te verliezen. Een eenvoudig leven is niet mogelijk als je te veel keuzes hebt.  We heroverwegen eenvoud, waar Zeeman al die jaren voor staat. We bestrijden complexiteit en chaos op een nieuwe manier. We vereenvoudigen het leven door keuzes te beperken en grenzen te vervagen zo heb je: Zeeën van tijd bij zeeman. Inspelend op de behoeftes van de stadse werkende student, in de roaring 2030’s, met het doel meer betekenis creëren voor dat waar Zeeman al die jaren al voor staat.
Eenvoud. 

Concept

Zeeën van tijd bij Zeeman
Dit concept heroverweegt eenvoud. We bestrijden complexiteit en chaos op een nieuwe manier. We vereenvoudigen het leven door keuzes te beperken en grenzen te vervagen zo heb je:

  “Zeeën van tijd bij zeeman”

Door eenvoud te heroverwegen stimuleert Zeeman een geestelijk en lichamelijk vrij en ongedwongen leven met zekerheid, regelmaat en rust. Zo kunnen de stade werkende studenten de beste versie van henzelf zijn, daarbij valt geen tijd verliezen.

Visie: “Wij geloven dat je het leven vereenvoudigd door keuzes te beperken”

Missie: “De stadse werkende student een comfortabel en productief leven bieden op elk moment.”

Efficiënt
Net als de stadse werkende student, willen meer bereiken met minder moeite. Daarom werken we slim, een belangrijke waarde voor productiviteit zonder tijd te verspillen. Dit zorgt voor minder spanning en meer tijd. Dit doen we door regelmaat te bieden en doelmatig en gericht effectief te werken. Op een no-nonsense manier veel waarde creëren voor relatief weinig geld. Met respect voor mens en milieu.

Behulpzaam
Wij willen mens en milieu helpen. Door het leven te vereenvoudigen en complexiteit van keuzes te bestrijden, want onze keuzes hebben invloed op het milieu. Als rol van helper willen wij onze missie vervullen. Met zeeman is het mogelijk. Wij zijn missie gedreven en willen een positieve impact maken. We zetten alle zeilen bij.

Saamhorig
Wat ons verenigd is groter dan dat wat ons onderscheid. We willen mensen dichter bij elkaar brengen, minder individualisme meer collectivisme, want alleen samen kunnen we de wereld aan. We hebben hetzelfde doel als onze doelgroep en dat verbindt. Zo bouwen we aan een community met een positieve stimulerende sfeer. We zijn een veilige haven.

Betrouwbaar
We zijn geloofwaardig en betrouwbaar door onze eerlijkheid en transparantie. Wij onderbouwen onze keuzes en geven er betekenis aan. We zijn altijd duidelijk en open over het proces. Onze consistentie en stabiliteit maakt ons herkenbaar en daar kan je op bouwen.
We zijn recht door zee.

Prototype

Pak, het 7-dagen per week pak om complexiteit van keuzes maken te vereenvoudigen, door een optie te bieden waar jij de hele week op kan bouwen. Het vervaagd grenzen en is voor elke locatie en gelegenheid geschikt. Comfortabel en prestatiegericht door slimme textiel. Een steuntje in de rug zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn op al die plekken waar wat van je verwacht wordt en je wil presteren. Daarbij valt geen tijd te verliezen. Het pak ondersteunt, corrigeert, stimuleert en biedt regelmaat. Alles in ultieme comfort.

Comfortabel
Door een combinatie van zachte, rekbare en multifunctionele materialen wordt je niet beperkt door oncomfortabel textiel, maar heb je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Daarbij hoef je je niet druk te maken om geuren en vlekken, want daar zorgt het Pak voor.
Op je gemak waar je ook bent.

Regelmaat
Het Pak biedt regelmaat in je chaotische dagen. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je aan moet doen en of het geschikt is voor elke gelegenheid of locatie. Het pak is speciaal ontworpen voor jouw drukke dagelijks leven, wij hebben met alles rekening gehouden.
Hier kan je de hele week op bouwen.

Corrigeren
Of je nu zit of on the go bent, het pak helpt je elke handeling op de juiste manier te doen en daarbij een optimale houding te behouden. Het verminderd nek, schouder en rug pijn en laat je recht op staan. Zo kan jij zonder lichamelijke stress de wereld aan.
Een steuntje in je rug.

Stimuleren
Het pak stimuleert productiviteit, want het werk moet gedaan worden en de wereld heeft je nodig. Door middel van kleurenpsychologie stimuleren we je werkvermogen en geven je geestelijk rust en balans. Zo kan jij ook zonder geestelijke stress de wereld aan.
Je hoofd erbij tijdens alle taken.

Guerilla marketing lancering
Door Middel van Guerilla marketing willen wij met een bescheiden budget grote impact maken. Met een retail stunt wordt het Pak gelanceerd op de markt. In de 12 grootste studentensteden.
We zoeken de doelgroep op en gaan gericht te werk. We ruimen de winkels leeg en vullen het slechts alleen met het Pak. Om zo onze visie en slogan te realiseren en communiceren in de winkel. De guerrilla marketing stunt wordt gekenmerkt door het onconventionele en verrassende effect. We bereiken zo met relatief weinig inspanning een grote impact.
 


More from Rosa Milly Mugabe

INSIGHT REPORT 2020
Brands and Innovation         Amsterdam Fashion Institute